Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
KAMPANJATUOTE

&Tradition Drip HW111 Työpöytä, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): tradition-drip-hw111 Osastot: , ,
Tarjous voimassa 30.4.2024 asti

1474,40 (1843 ) -20 %

Ilmainen toimitus!

Drip-sarja, erinomaisen monipuolinen ja sopimuspainotteinen, laajenee uudella alumiinijäsenellään. Wellingin kehittämä pöytäjärjestelmä sopeutuu vaivatta erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja Dripin helppo kokoaminen tekee siitä täydellisen kiireisiin ympäristöihin. Valittavana on kaksi tyylikästä värivaihtoehtoa: klassinen musta ja elegantti pronssi.

Pöytälevyissä on monipuolisuutta valita Fenix-laminaatti, linoleumi tai tyylikäs tammi- tai pähkinäviilu. Uusimmat lisäykset, kuten HW61-HW64-tiski- ja baaripöydät sekä HW111-HW114-tiski- ja baaripöydät eri koossa, täydentävät Drip-sarjan monipuolisuutta entisestään.

Drip-sarja yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden, täyttäen vaativien asiakkaiden odotukset. Valitse Drip laadukkaaksi ja monikäyttöiseksi kalustoksi, joka nostaa tilasi uudelle tasolle.

Katso valikoimastamme myös muita pöytiä.

&Tradition

Lue lisää
Poista
alk. 124,85 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Paino

22,9 kg (kilogramma)

Väri

102 Valkoinen, 14 Punainen, 143 Ruskea, 28 Tumman vihreä, 43 Ruskea, 98 Musta, 99999 Musta, Beige, Turkoosi, Vaalean ruskea, Musta/valkoinen, Ruskea/Valkonen, Sininen/Tumman Sininen

Mitat:

Korkeus: 95cm
Leveys: 50cm
Syvyys: 140cm

Materiaalit:

Drip-sarjan jalusta valmistetaan kestävästä teräksestä ja alumiinista, tarjoten vahvan perustan. Pöytälevyvaihtoehdot ovat monipuolisia: MDF-pöytälevy Fenix-nanolaminaatilla, laadukas Forbo linoleumi tai elegantti puuviilu. Laminaatti- ja linoleumivaihtoehdoille on lisäksi saatavilla kiiltävät reunanauhat, kun taas puuviilulle tarjotaan yhteensopivat reunanauhat, jotka täydentävät tyylikkyyttä. Näin varmistamme, että jokainen yksityiskohta sopii yhteen harmonisesti ja tarjoaa laadukkaan kokonaisuuden.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?