6. Tuotteiden palautusoikeus

6.1 Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaus viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Ilmoituksen palauttamisen käyttämisestä voi tehdä ilmoituksella sähköpostitse.

6.2 Asiakas on velvollinen maksamaan palauttamisesta aiheutuneet kustannukset itse, sisältäen rahtikulut ja mahdolliset vauriot tuotteisiin Asiakkaalla olon aikana. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön.

6.3 Tuotteen palautusoikeutta rajoittavat kuluttajansuojalain 6 luvun 16 § määräykset. Räätälöidyillä ja hygenia tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti asiakkaan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke. Furmus Oy:n verkkokaupassa tuotteen yhteydessä on maininta, kun tuotteella ei ole palautusoikeutta.

6.4 Ennen tavaran palauttamista tulee ottaa yhteys Furmus.fi asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info@furmus.fi. Asiakaspalvelu antaa ohjeet tuotteen hyväksyttyyn palauttamiseen.

6.5 Palveluille ei myönnetä palautusoikeutta, jo suoritetun palvelun osalta tai mikäli palvelu on kokonaan suoritettu.

6.6 Furmus Oy:llä on oikeus peruuttaa tilaus, jos tuotteen hinta on verkkopalvelussa hintavirheen takia selkeästi poikkeava markkinahinnasta.