Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Furmus – rakkaudesta asiakaspalveluun

Furmuksen tarina lähtee liikkeelle vuodesta 2017. Yrityksen syntymiseen ei liity mitään mahtipontista tarinaa – kaveruksilla vain syttyi yhteinen ajatus palvelevasta sisustuskaupasta, joka toimii aina asiakas edellä. Sillä samalla polulla etenemme edelleen – haluamme tarjota parasta palvelua ihanille asiakkaillemme vuoden jokaisena päivänä.

Valikoima
– kotimaisuus edellä

Panostamme valikoimaamme jatkuvasti hankkimalla uusia mielenkiintoisia ja trendikkäitä brändejä. Painotuksemme on kotimaisissa brändeissä, tietenkään unohtamatta arvostettuja ulkomaalaisia brändejä. Myös pienillä valmistajilla on aina paikka sydämessämme ja tila verkkokauppamme valikoimassa!

Jos valikoimastamme ei vielä löydy sinun lempibrändisi tuotteita, laita meille viestiä ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä!

From Oulu with Love – mutta aidosti valtakunnallinen

Juuremme ovat Suomen Oulussa – ja olemme siitä ylpeitä. Ei kannata pelästyä, jos joskus asioidessasi kanssamme joukkoon saattaa lipsahtaa murresana jos toinen. Palvelemme omalla tyylillämme, emmekä yritä olla mitään muuta.

Aidosti palvelemme valtakunnallisesti aina Helsingistä Utsjoelle ja kaikkialle siitä väliltä.

Tutustu meihin!

Markus Toljamo

Markus Toljamo
Yrittäjä
0442451843 / markus.toljamo@furmus.fi

 

Olen toinen Furmuksen kahdesta yrittäjästä. Olen alkuperäinen Furmuksen yrittäjä, eli olen ollut alusta asti mukana perustamassa ja kehittämässä Furmusta.

On ollut mahtavaa työskennellä Furmuksen parissa yrittäjänä, toivottavasti mahtavia vuosia on moninkertaisesti edessä! Työskentelen laajasti eri toimintojen parissa, toisena päivänä saatan olla vastuussa asiakaspalvelusta kun taas välillä keskityn projektimyyntiin tai hoidan toimittajayhteistöitä. Yrittäjänä pitää joustaa useasti moneen suuntaan, joten samaan päivään saattaa sisältyä kaikkia edellämainittuja.

Omaan pitkän historian asiakkaiden palvelusta ja myynnistä.  Furmuksella pyritään kehittämään näitä kahta aina käsi kädessä. Yritys tarvitsee myyntiä pysyäkseen elinvoimaisena, mutta myyntiä ei saa tehdä asiakaspalvelun kustannuksella.

Vapaa-aikana kuluu harrastellen erilaisia urheilulajeja, mitä nyt ehtii kahden lapsen isänä <3

Ville Härkönen

Ville Härkönen
Yrittäjä
ville.harkonen@furmus.fi

Muistan muutaman vuoden takaa päivän, jolloin Markus soitti ja kysyi kiinnostaisiko lähteä mukaan Furmukseen yrittäjäksi. Tarjous kuulosti lupaukselta seikkailusta – eiihän sellaisesta voi kieltäytyä!

Aika Furmuksen yrittäjänä on ollut todella antoisaa. Paljon on oppinut uutta, ja taas toisaalta paljon on voinut antaa oman kokemuksen kautta kehittääkseen Furmuksen toimintaa. Minulla on pitkä kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta, joten kokemuksesta on ollut helppo ammentaa kehitystä Furmuksen toimintaan.

Nuorempana pelasin pitkään jääkiekkoa, joka opetti nuorelle Villelle tiimityöskentelyn ja yhteisöllisyyden tärkeyden, oli sitten kyseessä yritysmaailma tai urheilujoukkue. Yritystoiminnan on oltava vahvaa tiimipeliä niin yrityksen sisällä, mutta myös sen ulkopuolella asiakkaiden kanssa!

Vapaa-ajallani saan nauttia kahden mahtavan lapseni seurasta. Kun oma aika koittaa, se menee pitkälti urheilun parissa. Käyn edelleen höntsäilemässä jääkiekkoa, pelaan viikottain padelia ja muutenkin liikun aktiivisesti eri urheilulajien parissa.

Avaa chat
Tarvitsetko apua?