Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Normann Copenhagen Horizon Mirror Round

Tuotetunnus (SKU): normann-copenhagen-horizon-mirror-round Osastot: , , ,

alk. 100 

Ilmainen toimitus!

Normann Copenhagen Horizon Mirror Round -peili on kaunis pyöreä, seinään kiinnitettävä peili teräksisellä tasolla. Horizon Mirroreissa yhdistyy käytännöllisyys ja esteettisyys. Suunnittelustudio KaschKasch kuvailee Horizon mirroreiden suunnitteluprojektiaan seuraavasti: ”Ajatus syntyi, kun teimme malleja paperiarkeista miettien horisonttia, jonka näet meren rannalla. On leikkisä ja jotenkin runollinen kokemus nähdä päällekkäisyys peilistä”. Peilin heijastus antaa syvyyttä teräshyllyn horisonttiin, kun taas hyllylle asetetut tavarat toistuvat heijastuksessa.

Pyöreän pelin teräksinen taso tuo käytännöllisyyttä, peilistä voi kurkata esimerkiksi eteisessä ennen ulos lähtemistä ja napata samalla avaimet teräksiseltä tasolta. Toisaalta esimerkiksi pienet kukkamaljakot peilin teräksisellä hyllyllä näyttävät todella kauniilta peilaantuen peilistä.

Horizonista löytyy kolme versiota: vaaka– ja pystypeili pyöristetyn suorakulmion muodossa ja pienempi pyöreä peili. Hylly on saatavana ruostumattomasta teräksestä tai maalattuna joko valkoisena tai harmaana.

Valmistaja Normann Copenhagen
www.normann-copenhagen.com

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 1-2 viikkoa. Ilmainen toimitus.

alk. 8,24 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Paino

1,6 kg (kilogramma)

Väri

Harmaa, Ruostumaton teräs, Valkoinen

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?