Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Normann Copenhagen Ace lepotuoli, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): normann-copenhagen-ace-lepotuoli Osastot: , , ,

alk. 940 

Ilmainen toimitus!

Tanskalainen suunnittelija Hans Hornemann sai Ace-sarjan inspiraation omasta elämästään Kööpenhaminassa. Sarja on suunnattu kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua ja estetiikkaa, mutta joiden on myös mukauduttava kaupungin rajalliseen elämäntilaan.

Ystävällisten, orgaanisten linjojen toistuva suunnittelupiirre Ace tarjoaa maksimaalisen mukavuuden tiivistetyssä muodossa. Acea suunnitellessaan Hans Hornemann on työskennellyt tuolin peruskomponenttien – selkänojan, istuimen ja jalkojen – parissa ja luonut toiminnallisen ja esteettisen muotoilun.

Muotoilu tasapainoilee hienosti hienostuneen ja rennon välillä. Pyöristetyt ääriviivat korostavat koko verhoilun kutsuvaa tilavuutta, ja ne kehystävät tyylikkäästi istuimen ja selkänojan. Taaksepäin kallistuva selkänoja ja vinot jalat antavat asennetta, mikä johtaa ajattoman ja huomaamattoman eleganssin muotoiluun.

Tutustu lepotuolin värivaihtoehtoihin tästä: Camira Main Line Flax Nahkaisen lepotuolin värivaihtoehdot löydät tästä: Sørensen Ultra Leather. Voit ilmoittaa värin tilauksen yhteydessä tai kysyä lisää sähköpostitse: info@furmus.fi

Tutustu myös muihin lepotuoleihin.

Normann Copenhagen

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 4-6 viikkoa. Aina ilmainen toimitus.

alk. 80,32 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Väri

Brandy Nahka, Sininen, Valkoinen

Materiaalit:

lakattu tammi, PU-vaahto, teräs vahvistukset

Mitat:

Leveys 56 cm
Korkeus 80 cm
Syvyys 70 cm
Istuinkorkeus 41 cm

Hoito-ohjeet

Pudista tekstiileille ja verhoilukankaille tarkoitetulla puhdistusaineella. Imuroi säännöllisesti pehmeällä suulakkeella. Nahka: Puhdista kostealla liinalla.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?