Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Layered Cloudberry villamatto, eri kokoja

Tuotetunnus (SKU): layered-cloudberry-villamatto-eri-kokoja Osastot: ,

alk. 1095 

Ilmainen toimitus!

Esittelyssä Layeredin uusi, käsin tuftattu villamallisto nimeltä The New Scandi, joka on saanut inspiraationsa skandinaavisen estetiikan uudesta aallosta ja valtavasta innovaatiosta. Taide, arkkitehtuuri ja tyyli ovat aina olleet taiteellisen vision ytimessä, ja tällä kokoelmalla halutaan vahvistaa tätä sidettä.

Lakka on lämpimillään punaisilla ja oransseilla väreillä ilmeisiä viittauksia Pohjois-Skandinavian tyypillisiin marjoihin. Cloudberryn visiona on luoda jatkuvasti siltoja sisustuksen ja taiteen, luonnon ja sielun välille, ja se tuo sinulle pohjoisen pallonpuoliskon kauneuden kotiisi.

Kestävyysnäkökulmaa ajatellen valmistettu matto on tuftattu käsin 100 % luonnollisista materiaaleista, kuten villasta ja Tencelistä, mikä tekee siitä molemmista helppohoitoisen ja laadultaan kestävän. Koska kyseessä on käsintehty tuote, jokainen matto on ainutlaatuinen ja saattaa hieman poiketa ulkonäöltään.

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 7-10 arkipäivää. Aina ilmainen toimitus.

alk. 93,24 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Koko

180×270 cm, 250×350 cm, 300×400 cm

Hoito-ohjeet

Puhdistus: Imuroi säännöllisesti ilman harjaa. Perusteellisempaa puhdistusta varten suositellaan kuivapesua.

Tahranpoisto: Pyyhi tahra huolellisesti haalean veden ja saippuan seoksella. Imeytä ylimääräinen neste kuivalla mikrokuituliinalla.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?