Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kruunu Mini-valaisin, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): kruunu-mini-valaisin Osastot: , , ,

849 

Ilmainen toimitus!

Kruunu Mini-valaisin. Kruunu -valaisin on todellinen katseenvangitsija, joka on suunniteltu tuomaan hehkua niin keittiöihin kuin oleskelutiloihinkin. Suurempaan tilaan voi sommitella upeasti useamman Kruunun luomaan täyteläisemmän kokonaisuuden. Kruunussa toistuva säleikkö luo ihanan kauniin kontrastia kotiin.

Valaisin valmistetaan aina suomalaisesta tarkkaan valitusta koivusta. Kruunu on saatavilla makusi mukaan läpikuultavan valkoisena, läpikuultavan mustana sekä koivun omassa sävyssä. Se kootaan 40 eri osasta, joiden pinnoista ulommainen on pinnoitettu valitsemassasi sävyssä. Tuotteen mukana tulee kaikki käyttöön tarvittavat osat lukuun ottamatta valonlähdettä.

aGus on suomalainen, Aku Laakson vuonna 2020 perustama yritys, joka valmistaa design-huonekaluja. Kaikki tuotteet valmistetaan aina massiivipuusta ja päämateriaalina on todella laadukas suomalainen koivu. aGusin ideana on koristaa koteja kestävillä materiaaleilla ohi muuttuvien muotivirtausten. Puuntyöstäminen alusta loppuun tapahtuu laadukkaasti ja metsän arvoja kunnioittaen. Tuotteet ovat monimuotoisia ja mukailevat niin perinteisiä puhtaita linjoja, skandinaavisuutta sekä modernia muotoilua. aGus on ylpeästi kotimainen yritys.

Tutustu myös muihin kattovalaisimiin.

aGus

Valmistettu SuomessaLue lisää
Poista

Toimitusaika 1-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus kotiovelle

alk. 72,74 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Väri

Koivu, Musta, Valkoinen

Mitat:

Korkeus: 30cm
Halkaisija: 22,5cm

Materiaali:

Valaisin valmistetaan aina suomalaisesta tarkkaan valitusta koivusta

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?