Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jiiri-jakkara, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): jiiri-jakkara Osastot: , , ,

349 

Ilmainen toimitus!

Jiiri-jakkarassa tulee esille upeasti ammattimainen suomalainen puusepän työ. Jokainen osa on täydellisen oikean kokoinen, jotta osat yhdistyvät täydellisesti toisiinsa. Jokainen jakkara on ainutlaatuinen erilaisine syineen. Muotonsa ansiosta kolme jakkaraa voi kätevästi pinota päällekkäin tilaa mukavasti säästäen. Jakkaraa voit käyttää monipuolisesti melkeinpä missä vaan käyttötarkoituksessa.

Jakkara valmistetaan aina laadukkaasta suomalaisesta massiivikoivusta. Jiiriä saa makusi mukaan läpikuultavan mustana sekä koivun omassa sävyssään. Mustasta jakkarasta tulossa kuvat.

aGus on suomalainen, Aku Laakson vuonna 2020 perustama yritys, joka valmistaa design-huonekaluja. Kaikki tuotteet valmistetaan aina massiivipuusta ja päämateriaalina on todella laadukas suomalainen koivu. aGusin ideana on koristaa koteja kestävillä materiaaleilla ohi muuttuvien muotivirtausten. Puuntyöstäminen alusta loppuun tapahtuu laadukkaasti ja metsän arvoja kunnioittaen. Tuotteet ovat monimuotoisia ja mukailevat niin perinteisiä puhtaita linjoja, skandinaavisuutta sekä modernia muotoilua. aGus on ylpeästi kotimainen yritys.

Tutustu myös muihin jakkaroihin

aGus

Valmistettu SuomessaLue lisää
Poista

Toimitusaika 1-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus kotiovelle

alk. 31,07 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Väri

Koivu, Musta

Mitat:

Korkeus: 45cm
Leveys: 32cm
Syvyys: 32cm

Materiaali:

Jakkara valmistetaan suomalaisesta massiivikoivusta.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?