Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
KAMPANJATUOTE

Finarte Dyyni, eri kokoja

Tuotetunnus (SKU): finarte-dyyni Osastot: , , ,
Tarjous voimassa 31.5.2024 asti

alk. 97,50 (alk. 130 ) -25 %

Ilmainen toimitus!

Finarte Dyyni. Suomalaisen muotoilijapariskunnan Saana ja Ollin ihanasti suunittelemassa Dyyni matossa maanläheiset hiekan sävyt kohtaavat vapaamuotoisen aaltoilun. Arkea helpottava, käytännöllinen lyhytnukkainen matto on valmistettu aina vastuullisesti 100% kierrätetystä puuvillasta. Dyyni on suunniteltu kestämään aikaa ja elämää niin materiaalinsa kuin muotoilunsa puolesta. Matto on kivasti helppohoitoinen ja vesipestävä. Isoimmassa 200×300 koossa Dyynin kuvio toistuu kahden sijaan kolme kertaa. Matto valmistetaan aina käsityönä Intiassa, joten jokainen matto on uniikki yksilö.

Huomioitavaa mitoista: Valmistustavasta johtuen maton koko voi poiketa ilmoitetusta koosta +/-5 %

Tutustu myös muihin mattoihin

Finarte

Lue lisää
Poista
alk. 10,11 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Koko

140x200cm, 160×230 cm, 200×300 cm, 80×200 cm

Materiaalit:

Tehty 100% kierrätetystä puuvillasta

Hoito-ohjeet:

Puuvillanukkamatoista lähtee aina aluksi irtonukkaa, joka toki tasaantuu ajan kanssa. Säännöllinen tuuletus ja kevyt imurointi on suositeltavaa. Käsin pesu 30° asteessa tai laakapesu pesulassa. Konepesu ei ole missään nimessä sallittua. Pestävä aina miedoilla pesuaineilla.

Dyyni on nukkamatto ja sen luonteeseen kuuluu pieni nukan irtoaminen sen tekotavan ja tätä kautta saavutetun pehmeän, nukkamaisen pinnan vuoksi. Matoista lähtee helposti ensimmäisten kuukausien aikana enemmän nukkaa, mutta asian pitäisi rauhoittua ajan myötä. Oman kokemuksemme mukaan normaalilla hoidolla ja käytöllä noin puolessa vuodessa. Jossain määrin nukkaa Dyyni-matosta irtoaa tekotapansa takia kuitenkin aina, toisin kuin sileäpintaiseksi kudotuista puuvillamatoistamme, jotka ovat pinnaltaan hyvin erilaisia Dyynin pehmeään pintaan verraten.

Nukkapintainen matto kerää myös huoneilmasta pölyä ja likaa tasapintaisia mattoja enemmän pintaansa, ja näin ollen myös imuroidessa siitä irtoaa tätä tasapintaisia mattoja enemmän. Matosta kannattaa imuroiden poistaa pöly ja liat, mutta loputtomiin nukkamattoa ei tosiaan kannatta imuroida, sillä mattotyypistä nukkaa irtoaa jossain määrin aina. Kovakourainen imurointi saattaa myös vahingoittaa maton pintaa esimerkiksi avaamalla nukkamaton solmuja ja irrottamalla maton nukkaa siitä entisestään. Nukkamattojen imuroinnissa onkin tärkeää käyttää hellävaraista imurointitehoa, sillä nukkapintaisen maton pinnasta kovalla imuroinnilla voi tosiaan lähteä nukkaa hyvinkin paljon.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?