Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Familon Memory Shape-niskatyyny 40x55cm

Tuotetunnus (SKU): familon-memory-shape-niskatyyny-40x55cm Osastot: , , ,

139 

Ilmainen toimitus!

Familon Memory Shape-niskatyyny 40x55cm on ergonominen tyyny, jossa on niskalle oma syvennys. Tyylikäs niskatyyny muotoutuu yksilöllisesti nukkujan mukaan ja sopiikin hyvin kyljellään tai selällään nukkuville. Valkoisen tyynyn materiaali on memory foam -älyvaahtoa, joka muotoutuu ja tukee niskaa optimaalisesti. Memory Shape-tyyny sisältää ilmakanavia, jotka lisäävät hengittävyyttä ja pitävät pinnan miellyttävän viileänä. Niskatyynyssä yhdistyvät mukavuus ja huipputeknologia, tyynyn täytteenä on nukkujan lämpötilan ja pään painon mukaan mukautuva älypehmuste. Tyyny on mukavan pehmeä ja sopii myös herkemmille. Jos makuuhuoneen lämpötila on alhainen, voi älypehmustetyyny tuntua tavallista kovemmalta.  Kehosi lämpöön reagoiva älypehmuste kuitenkin pehmenee, kun käyt nukkumaan.

Materiaalit: 

Päällinen: 72 % polyesteri, 28 % viskoosi
Täyte: Viskoelastinen polyuretaanivaahto

Tuotetiedot:

Ergonomisesti muotoillun Memory Shape -niskatyynyn täytteenä on 100 % pehmeä viskoelastinen polyuretaanivaahto. Tyynyn täyte on perforoitu eli vaahtomuovin läpi kulkevat ilmakanavat tekevät tyynystä erityisen hengittävän. Hyvän ilmankierron lisäksi tyynyn pintapehmeys ehkäisee korvalehden puutumista kylkiasennossa. Tyynyssä on vetoketju ja tereviimeistely.

Info:

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Tutustu myös muihin tyynyihin.

Familon

Lue lisää

Alin 30 päivän hinta: 139 €

Toimitusaika 3-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus kotiovelle.

alk. 13,57 € /kk. Lue lisää

Hoito-ohjeet

Korkealaatuiset Memory-niskatyynyt ovat teknisten ominaisuuksien lisäksi helppohoitoisia, neulospäällisen pesu 60°C. Tyynyn älypehmuste puhdistetaan imuroimalla, pehmustetta ei saa pestä tai tampata.

Lämpöön ja painoon reagoiva memory foam kovettuu ulkotuuletuksessa, erityisesti pakkasella. Tämä on luonnollista. Siirrä tyyny sisälle lämpimään varovaisesti ja anna sen lämmetä rauhassa.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?