Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Familon Down-untuvatyyny 50x60cm

Tuotetunnus (SKU): familon-down-untuvatyyny-50x60cm Osastot: , , ,

134 

Ilmainen toimitus!

Familon Down-untuvatyyny 50x60cm on puolikorkea tyyny, joka sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin. Ylellinen Down-untuvatyyny on hiostamaton ja muotoutuva tyyny, joka tarjoaa makoisia unia sekä ripauksen luksusta arkeesi. Valkoinen untuvatyyny on vastuullinen valinta, sillä sen untuva ja höyhenet ovat 100 % RDS-sertifioitua. Ripaus luksusta arkeesi! Tämä uutuustyyny vastaa aiempaa Familon Gold Responsible -untuvatyynyä.

Tutustu myös muihin tyynyihin.

Familon

Lue lisää

Alin 30 päivän hinta: 134 €

Toimitusaika 3-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus kotiovelle.

alk. 13,15 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Familon Down-untuvatyyny

Familon Down-untuvatyyny 50x60cm on puolikorkea tyyny, joka sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin. Ylellinen Down-untuvatyyny on hiostamaton ja muotoutuva tyyny, joka tarjoaa makoisia unia sekä ripauksen luksusta arkeesi.

Paino

0,6 kg (kilogramma)

Materiaalit:

Päällinen: 100 % puuvilla, Downproof-laatu
Täyte: RDS-sertifioidut ankan untuva 90 % ja ankan höyhen 10 %
Reunoissa on kullanvärinen satiiniterenauha.

Tuotetiedot:

Tyynyssä on ergonominen kolmikerrosrakenne: uloimmat kerrokset ovat täyteläisen pehmeää untuvaa ja ydinkerros hyvin niskaa tukevaa höyhentä.
Vastuullisesti kohti höyhensaaria. Familonin untuvatyynyissä on käytetty ainoastaan eettisesti tuotettua ja jäljitettävää untuvaa ja höyhentä.

Info:

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Hoito-ohjeet

Pese untuvatyyny 60°C konepesussa ja linkoa kevyesti (max. 800 kierrosta). Käytä nestemäistä pesuainetta vain 1/3 normaalimäärästä. Pöyhi untuvatyynyä pesun jälkeen. Rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa on hyvä tapa lisätä untuvatyynyn kuohkeutta, ja se nopeuttaa huomattavasti tyynyn kuivumisaikaa.

Familon-untuvatyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 2 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät tyynyn hygieenisenä ja raikkaana.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?