Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Familon Climate-peitto 150x200cm

Tuotetunnus (SKU): familon-climate-peitto-150x200cm Osastot: , , ,

279 

Ilmainen toimitus!

Familon Climate-peitto 150x200cm on innovatiivinen ja lämpöä säätelevä peitto. Familon Climate-peitto on lämmönsäätelyltään ennennäkemättömän tehokas pitäen nukkumislämpötilan tasaisen miellyttävänä läpi yön. Kun kehon lämpötilan vaihtelut tasaantuvat, et heräile kuumuuteen tai kylmyyteen vaan nukut syvemmin ja levollisemmin yösi. Climate -peitto on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Familonin ylellisessä Climate-peitossa on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu vastuullisuus, helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille.

Materiaalit: 

Päällinen: 64 % puuvilla, 36 % Outlast®-viskoosi
Täyte: 50 % Outlast®-polyesteri, 50 % kierrätyspolyesteri (rPet), 700g

Tuotetiedot:

Familon Climate -peiton päällinen on 64 % puuvillaa ja 36 % lämpöä tasaavaa Outlast®-viskoosia (TC 230). Peiton täytteenä on lämpöä säätelevää ja ilmavaa 50 % Outlast®-polyesteria ja 50 % kierrätyspolyesteria, 700g. Osa täytteestä on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista prosessoidusta uusioraaka-aineesta. Yhden peiton valmistamiseen on käytetty 25 PET-pulloa. Climate-peiton lämmönsäätely toimii siten, että Outlast®-kuidun ja -erikoiskankaan Thermocules®-lämpösolut tallentavat ja vapauttavat kehon lämpöä tarpeen mukaan, jolloin vuoteessa lämpötila ja kosteus ovat jatkuvasti ihanteellisella tasolla takaamassa levollisen unen. Tämä uutuuspeitto vastaa aiempaa Familon Outlast Super -peitettä.

Info:

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Tutustu myös muihin peittoihin.

Familon

Lue lisää

Alin 30 päivän hinta: 279 €

Toimitusaika 3-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus kotiovelle.

alk. 25,24 € /kk. Lue lisää

Hoito-ohjeet

Familon Climate -peiton pesu 60°C.

Familonin peitot säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus peitteelle 2 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät peiton hygieenisenä ja raikkaana.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?