Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

EMKO Multifunctional Pill, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): emko-multifunctional-pill Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

alk. 3139 

Ilmainen toimitus!

EMKO Multifunctional Pill, (suomeksi monitoimipilleri) on eriskummallinen hyllyn ja pöydän yhdistävä huonekalu. ”Monitoimipilleri” toimii loistavasti kaaosta ja sotkuisia ympäristöjä vastaan. Se on pyöreä kaappi, joka kiinnitetään seinään, mutta se voi muuttua hetkessä täysin toimivaksi työpisteeksi, pukeutumispöydäksi tai jopa baariksi!

Kiinnitä EMKO Multifuncional Pill tavalliselle pöydän korkeudelle, hieman korkeammalle tai hieman matalammalle – sinun valintasi. Sisällä oleva hyllyjärjestelmä on suunniteltu siten, että käyttäjä voi muuttaa ja mukauttaa sitä helposti: siihen mahtuu kannettava tietokone, tavalliset kansiot, luettelot, kirjat tai muut henkilökohtaiset tavarat. Valmistuksessa käytetyt materiaalit ja varusteet takaavat luotettavan työpöydän muuntamisen ja pöytälevyn vakauden. EMKO Multifunctional Pill sopii täydellisesti kaikenlaiseen sisustukseen, ja sen avulla saat tavarat piiloon.

Katso myös muut työhuoneen huonekalut.

EMKO

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 2-3 viikkoa. Ilmainen toimitus.

alk. 211,25 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Väri

Musta, Musta / Keltainen, Musta / Sininen, Tumma Eebenpuu, Vaalea kirsikka, Valkoinen, Valkoinen / Keltainen, Valkoinen / Sininen

Mitat ja paino:

Halkaisija: 113,6 cm
Leveys: 31 cm
52,5 kg.

Materiaalit:

Mänty
Eebenpuu

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?