Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

EcoFurn® Ekotuoli, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): ecofurn-ekotuoli Osastot: , , ,

alk. 97,90 

Ilmainen toimitus!

EcoFurn® Ekotuoli. Aito ja alkuperäinen EcoFurnin valmistama todella upea ekotuoli. Ekologinen tuoli on valmistettu vain puusta ja narusta. Ekotuolit on tarkoitettu niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Todella laadukas ja mukava tuoli, joka on myös helppo taittaa kasaan pieneen tilaan. Lisähinnasta saatavilla myös niskatyyny tuolille.

Ekologisesti valmistetut tuolit ovat valmistettu puusta ja narusta. Ekotuolit ovat todella kestäviä – nämä varmasti kestävät vuodesta toiseen! Ekotuolit ovat mukavia istua ja ne on helppo taittaa kasaan pieneen tilaan.

Ajattoman tyylikkään ekotuolin voit laittaa makusi mukaan esimerkiksi saunan terassille mukavaksi rentoutumistuoliksi, toisaalta ekotuolit sopii täydellisesti myös kaupunkiparvekkeelle. Ekotuolit soveltuvat siis erinomaisesti moneen eri käyttötarkoitukseen niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Ostamalla EcoFurn® tuotteita teet aina ekologisen valinnan.

Tuolin kasausohjeen löydät täältä ja niiden kiristykseen tarvittavan videon täältä.

Tutustu myös muihin kesäkalusteisiin. 

EcoFurn®

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 1-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus kotiovelle

alk. 10,15 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Väri

Koivu Ruskea, Koivu Valkoinen, Lehtikuusi, Mänty Harmaa, Mänty Musta, Mänty Ruskea, Mänty Valkoinen, Saarni Harmaa, Saarni Ruskea, Tammi, Tervaleppä, Tervaleppä Käsittelemätön, Tervaleppä Musta

Niskatyyny

Kyllä, Ei

Mitat:

Leveys 64 cm
Korkeus 102 cm
Syvyys 90 cm
Istuinkorkeus 33 cm

Tekniset tiedot:

Runkomateriaali aito puu
Istuinasento mukavan rento
Tuotteen valmiusaste osina paketissa, vaatii kasaamista
Paino 10-15 kg riippuen aina puulajista. Männystä valmistettu painaa n. 10 kg
Tuoli on todella hyvin painoa kestävä, kun narut muistetaan kiristää aina niiden löystyessä.

Hoito-ohje

EcoFurnin tuotteet valmistetaan umpipuusta. Puu on luonnonmateriaali ja puu reagoi herkästi käyttöympäristöön ( mm. kosteus ja lämpötila ) ja ajoittain ilmenevät halkeamat ja muut muutokset rakenteessa ovat normaaleja. Oikein hoidettuna tuote säilyy erinomaisesti pitkän ajan jakson. Käsiteltyjen puukalusteiden uudelleenkäsittelyn tarpeeseen ei ole yhtä ainoaa ohjetta. Käsittelyn tarve riippuu monesta seikasta, kuten sääoloista, käyttöpaikasta ja käytön määrästä. Kalusteet on pidettävä puhtaana ja mahdolliset epäpuhtaudet on poistettava viipymättä huolellisesti ja sekä tarkistettava pintakäsittelyn tarpeellisuus. Yleisesti ottaen tuolit vaatii vähintään 1-2 käsittelykertaa kaudessa.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Arviot

    Tuotearvioita ei vielä ole.

    Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?