Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Drop Design Fire-tulisija

Tuotetunnus (SKU): drop-fire Osastot: , , ,

alk. 1850 

Ilmainen toimitus!

Drop Design Fire-tulisija. Pienet yksityiskohdat tekevät terassistasi ja pihastasi entistä kivemman. Drop Design tulisija olisi varmasti erinomainen lisä pihallesi. Todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla. Todella tyylikäs Drop Design Fire -tulisija mukailee ihanasti Drop-altaan muotoja. Voit myös helposti käyttää Drop Design Fire -tulisijaa myös pöytätasona. Ulkotulen mukana tulee aina neliön mallinen musta kansi, jonka kanssa tulisija muuntautuu helposti terassin pöydäksi. Drop Design Fire-tulisija on valmistettu ja suunniteltu Suomessa. Designtulisija on ainutlaatuisen monipuolinen ja sitä voi ulkosalla käyttää polttopuilla sekä hiilillä.

Lisävarusteena saatavilla olevalla Drop Design Fire bioetanolipolttimella luot upean liekkien tanssin, jota me kaikki voisimme katsella loputtomiin saakka. Kaivatessasi rauhallisempaa tunnelmaa voit käyttää halutessasi etanolipoltinta. Etanolipoltinta on mahdollista käyttää myös suljetuissa tiloissa, kunhan tilassa on riittävä ilmanvaihto.

Tutustu myös muihin tulisijoihin.

Drop

Valmistettu SuomessaLue lisää
Poista

Toimitusaika 3-4 viikkoa. Ilmainen toimitus kotiovelle

alk. 156,15 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Paino

40 kg (kilogramma)

Bioetanolipoltin

Kyllä, Ei

Tekniset tiedot:

Drop Design Fire -tulisija on erittäin kestävä, ja tulisijan materiaalina on käytetty 3 mm kylmävalssattua terästä, joka on pintakäsitelty korkeakuumakestoisella jauhemaalilla. Tuhkalaatikon materiaali ruostumatonta terästä, jalan sisällä on lämpösuojana palovilla, jotta tulisijan kuumuus ei etene jalkaan asti ja sitä myöten esim. terassiin.

Drop Design Fire bioetanolipoltin on rosterinen pisara, jossa on sisäänrakennettu etanolisäiliö. Säiliöön on mahdollista tankata enintään 1,5 litraa etanolia. Tankkaus tapahtuu joko pisaran reunoilta tai nostamalla pisara kannesta ja kaatamalla etanoli säiliöön. Designtuli palaa noin 1,5 tuntia 1,5 litralla etanolia.

Käyttöohjeet:

Etanolipoltinta täyttäessä nesteen pinta tulee olla enintään verkkolevyn korkeudella. (noin 1,5 litraa). Etanolia ei saa lisätä palavaan tai kuumaan polttimeen.
Polttimen tulee olla jäähtynyt kosketusviileäksi ennen uudelleen tankkausta.
Etanolia ei saa kaataa muualle tulisijaan tai tulisijan pinnoille, kuin polttimen sisään.
Etanoli kuluttaa paljon happea palaessaan, joten suljetuissa paikoissa tulee varmistaa riittävä ilmanvaihto. Tulen voi helposti sammuttaa laittamalla kansi päälle.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Arviot

    Tuotearvioita ei vielä ole.

    Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?