Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
KAMPANJATUOTE

Anno Pikkuruutu-villamatto

Tuotetunnus (SKU): anno-pikkuruutu-villamatto Osastot: , , , ,
Tarjous voimassa 30.6.2024 asti

134,30 (179 ) -25 %

Ilmainen toimitus!

Erittäin tiiviiksi käsinkudottu paksu ruudullinen villamatto, joka soveltuu erityisen hyvin käytävätiloihin. Matto on kauttaaltaan villalangalla siistiksi päärmätty sekä täysin kaksipuoleinen, mikä pidentää maton käyttöikää. Villa on antistaattinen ja luonnostaan likaa hylkivä materiaali, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi juuri matoissa. Villamatto ei myöskään kerää kosteutta, joten se tuntuu lämpimän miellyttävältä myös viileämmissä tiloissa.

Kaikki Anno-matot valmistetaan käsin, ja tämä tekee jokaisesta matosta yksilöllisen. Huomioithan, että käsin valmistetuissa matoissa mitta saattaa hieman vaihdella. Lampaanvillan luontaisten sävyjen hyödyntäminen villamatoissa vähentää vedenkulutusta valmistuksessa. Villalla, kuten kaikilla luonnonkuiduilla, on oma ominaistuoksunsa, joka haihtuu nopeasti käytön myötä.

Tutustu myös muihin mattoihin.

Anno

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 3-7 arkipäivää. Aina ilmainen toimitus.

alk. 13,18 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Koko

80×200 cm

Väri

Luonnonvalkoinen/luonnonmusta

Materiaali:

nukka: 100 % villa, loimi: puuvilla

Hoito-ohjeet:

Villamatto on helppohoitoinen ja useimmiten hoidoksi riittääkin pelkkä tuuletus ja imurointi. Villakuidun luontainen rasva hylkii kosteutta, jolloin myös tuoreet tahrat saa kevyesti pyyhkäistyä kostealla rätillä maton pinnalta.
Huomioithan, että kaikista luonnonmateriaaleista valmistetuista matoista irtoaa aluksi nukkaa, mutta nukkaaminen vähenee ajan ja käytön myötä. Suosittelemme liukuesteen käyttöä maton alla. Mattojen puhdistuksessa emme suosittele käytettävän imurisuulakkeita, joissa on pyörivä harjaspää, emmekä robotti-imureita. Nämä saattavat vahingoittaa maton pintaa.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?