Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
KAMPANJATUOTE

101 Copenhagen Salon kattokruunu, eri kokoja

Tuotetunnus (SKU): 101-copenhagen-salon-kattokruunu Osastot: , , ,
Tarjous voimassa 7.7.2024 asti

alk. 719,20 (alk. 899 ) -20 %

Ilmainen toimitus!

101 Copenhagen Salon kattokruunu on moderni kunnianosoitus Art Deco -tyyliin, joka kukoisti 1900-luvun puolivälissä. Tämä kattokruunu saa inspiraationsa klassisista muodoista, mutta tuo niihin minimalistisen twistin. Sen kuusi valaisevaa lampunvarjostinta on taitavasti järjestelty kevyen metallirungon ympärille, muodostaen viehättävän kuusikulmaisen rakenteen. Jokainen varsi liittyy keskikappaleeseen, jossa on huomaamaton rypytetty yksityiskohta, joka tuo valoon lisää syvyyttä.

Lampunvarjostimet ovat suupuhallettua opaalilasia, joka on viimeistelty mattavalkoisella sävyllä. Tämä luo tilaan lämpimän ja kutsuvan valon. Varjostimet ovat litteän soikeita, mikä mahdollistaa niiden sijoittelun lähelle kattoa ilman, että ne koskettavat sitä. Ne vaihtavat ulkoasua katselukulman mukaan, tuoden kattoon leikkisää ja veistoksellista tunnelmaa.

101 Copenhagen Salon kattokruunu on saatavana kahdessa koossa ja se on valmistettu kestävästä raudasta, joka on viimeistelty pronssisävyllä. Suunnittelusta vastaavat Kristian Sofus Hansen ja Tommy Hyldahl.

Tutustu myös muihin kattovalaisimiin

101 Copenhagen

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 2-3 viikkoa ilmainen toimitus

alk. 61,92 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Paino

Ei saatavilla/-tietoa

Mitat

Ei saatavilla/-tietoa

Koko

130x115x32 cm, 98x86x32 cm

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?