Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Varax

Vuodesta 1939 lähtien Varax-Products on Ähtävällä, Pohjanmaalla, valmistanut metallisia piha- ja puutarhakalusteita pohjoismaisille pihoille ja puutarhoille. Alun perin Ähtävän Villa – Oy Varax-Products Ab:n perustana toiminut yritys on ajan mittaan muuttanut toimintaansa karstaamosta verstaaseen ja vaihtanut villa- materiaalista metalliin ja puuhun.

Varax-Products on aina pyrkinyt luomaan lämpöä ympärilleen, ja tämä periaate on ollut yrityksen kulmakivi vuodesta 1939 lähtien. Yrityksen sitoutuminen kestäviin materiaaleihin, suomalaiseen osaamiseen, vastuulliseen ja ekologiseen toimintaan, uusien trendien ja muotojen luomiseen sekä jatkuvaan tuotekehitykseen ovat tehneet siitä Suomen johtavan vapaa-ajan kalusteiden valmistajan.

Vaikka keinot lämmön välittämiseen ovat muuttuneet ajan myötä, Varax-Products pitää yhä yllä keskeistä arvoaan luoda lämpöä ympärilleen. Tänä päivänä yritys jatkaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä, mikä on tehnyt siitä vakiintuneen toimijan kalusteiden valmistusalalla.

Aina ilmainen toimitus ulko-ovelle verkkokaupasta. Kaikki tuotteet saatavissa, kysy lisää chätistä tai info@furmus.fi

Näytetään kaikki 7 tulosta

Avaa chat
Tarvitsetko apua?