Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

NORMA – funktionaalisia arkkityyppejä

Vuonna 2020 perustettu NORMA, on suomalainen huonekaluyritys,
jonka ideologiana on valmistaa niin kutsuttuja funktionaalisia arkkityyppejä.
Valikoimista löytyy sohvia ja tuoleja, jotka varmasti kestävät aikaa.
Lue alta tarkemmin, mistä on kyse!

NORMAn tarina

NORMAn virallinen tarina alkaa vuodesta 2020, jolloin yritys perustettiin. NORMAn muotoilujohtajan Mikael Kivelän mielessä oli kuitenkin jo aikaisemmin kytenyt ajatus huonekalubrändistä, joka tuottaisi huonekaluja tiukalla konseptilla.

Perustettaessa NORMAa, Mikaelilla oli pitkä kokemus muotoilusta, mutta ei varsinaisesti sohvien muotoilusta ollut minkäänlaista kokemusta. Alkoi armoton opiskelu, jonka tavoitteena oli muotoilla mielenkiintoisia sohvia, jotka jossain määrin täyttävät arkkityypin kriteerit.

Viimeistelty ulkonäkö keskiössä

Kovan suunnittelun tuloksena ensimmäiset mallikappaleet tulivat näytille, ja ne eivät vastanneet muotoilultaan sitä, miten Mikael oli ne omaan päähänsä visualisoinut. Sama asia toistui muutaman kerran korjausten kera. Lopulta mallit näyttivät siltä, miltä niiden haluttiin näyttävän ja NORMAn ensimmäiset mallit saatiin myyntiin asti. Tämä vain kuvastaa sitä, miten tarkkaan hiottuja NORMAn tuotteet ovat – tarkkaan suunniteltua ja aikaa kestäviä.

Norma-Koto246-Sand_furmus.fi_sohvat

Arvot ohjaavat toimintaa

NORMAn mallistoja ei luoda ensisijaisesti liiketaloudellisten kannusteiden perusteella, vaan kestävän muotoilun huomioiden. NORMAlla tiedostetaan, että asiakkaat tekevät yleensä pitkän aikavälin investoinnin, joten huonekalujen halutaan kestävän yli seuraavan trendikauden ja sitäkin seuraavan trendikauden. NORMAn arvoiksi voidaan listata utilitäärisyys, rehellisyys ja yksinkertaisuus. Suurena arvona on kuitenkin estetiikka, joka toimii kattona muille arvoille.

 

NORMA nyt myynnissä Furmuksella!

Normalla on hyvin rajattu valikoima jälleenmyyjiä, jonka vuoksi olemmekin erityisen innoissamme ja ylpeitä saadessamme NORMAn upeat tuotteet valikoimiimme. Jos et ole vielä tutustunut NORMAn valikoimaan, suosittelemme tutustumaan mahdollisimman nopeasti, esimerkiksi heti painamalla alta!

Tutustu NORMAn tuotteisiin tästä.

Avaa chat
Tarvitsetko apua?