Furmus.fi on marraskuussa 2017 avattu huonekaluihin, sisustustuotteisiin ja sisutuspalveluihin erikoistunut verkkokauppa, jonka taustalla on vuonna 2017 perustettu Furmus Oy. Furmus.fi tarjoaa asiakkailleen mutkattoman tavan hankkia kotoa käsin laadukkaita huonekaluja, sisustustuotteita ja sisustuspalveluita aina järkevin hinnoin. Furmus.fi verkkokauppa on rakennettu asiakkaan näkökulmasta.

Furmuksen tarina sai alkunsa nuorten perheenisien unelmoidessa yhteisestä työpaikasta, jossa työnteko olisi hauskaa ja työn tulokset tekisivät ihmisiä onnelliseksi. Nämä isukit ovat hauskoja, rehellisiä, avoimia ja aitoja. Näistä ominaisuuksista he haluavat myös Furmus.fi olevan tunnettu. Myönnettäköön, että jossain määrin nämä isukit ovat myös hieman laiskoja ja mukavuudenhaluisia, mistä syntyikin halu tehdä  huonekalujen hankkimisesta todella helppoa ja vaivatonta myös Furmus.fi asiakkaille. 

Olemme panostaneet ostokokemuksen helppouteen, jokainen verkkokaupassa esitetty hinta sisältää kuljetuksen kotiin (ulko-ovelle), pidämme lupaukset toimitusajoista ja -tavoista sekä panostamme aktiiviseen ja avoimeen viestintään toimituksen aikana. Logistiikkaketju on meillä aina mahdollisimman lyhyt tehtaalta asiakkaalle. Olemme vähentäneet logistiikkaketjustamme kaikki ylimääräiset kuljetukset ja välivarastot, jotta toimintamme olisi mahdollisimman ekologista.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja tulevaisuudessa valikoimastamme löytyy  kotimaisten ja ulkomaisten tunnettujen merkkien tuotteita, vähemmän tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita sekä erilaisia yhteistyökumppanien tuottamia sisustusalan palveluita.

 

Nautinnollisia ostoshetkiä toivottaa,

Furmus Tiimi