Furmus.fi on marraskuussa 2017 avattu huonekaluihin, sisustustuotteisiin ja sisutuspalveluihin erikoistunut verkkokauppa, jonka taustalla on vuonna 2017 perustettu kotimainen yritys Furmus Oy. Furmus.fi tarjoaa asiakkailleen mutkattoman tavan hankkia kotoa käsin laadukkaita huonekaluja, sisustustuotteita ja sisustuspalveluita aina järkevin hinnoin. Furmus.fi verkkokauppa on rakennettu asiakkaan näkökulmasta.

Olemme panostaneet ostokokemuksen helppouteen, jokainen verkkokaupassa esitetty hinta sisältää kuljetuksen kotiin (ulko-ovelle), pidämme lupaukset toimitusajoista ja -tavoista sekä panostamme aktiiviseen ja avoimeen viestintään toimituksen aikana. Logistiikkaketju on meillä aina mahdollisimman lyhyt tehtaalta asiakkaalle. Olemme vähentäneet logistiikkaketjustamme kaikki ylimääräiset kuljetukset ja välivarastot, jotta toimintamme olisi mahdollisimman ekologista.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja tulevaisuudessa valikoimastamme löytyy sekä kotimaisten että ulkomaisten tunnettujen merkkien tuotteita, vähemmän tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita sekä erilaisia yhteistyökumppanien tuottamia sisustusalan palveluita.

 

Nautinnollisia ostoshetkiä toivottaa,

Furmus Tiimi