Yksilöllinen petauspatja erinomaisiin uniin

Yksilöllinen petauspatja erinomaisiin uniin

Oikeanlainen sijauspatja eli petauspatja vaikuttaa siihen, nukutko yösi hyvin vai erinomaisesti. Petauspatjalla saat pidennettyä sängyn käyttöikää, mutta itse petauspatja olisi hyvä vaihtaa 3-5 vuoden välein, jotta täydellinen tuki säilyy. Kuluneen petauspatjan vähäisempi tuki ja tästä johtuvat virheasennot voivat tuntua kehossa yön jälkeen kipuna tai selän jäykkyytenä ja voit myös tuntea itsesi väsyneemmäksi aamuisin.

Hyvä patja linjaa vartalosi sekä antaa perustuen, mutta yksilöllinen ja oikeanlainen tuki juuri sinun vartalollesi saavutetaan petauspatjan avulla. Vuode tukee ja myötäilee vartaloa oikein, kun selkäranka on nukkuessa luonnollisen suorassa asennossa ja koko keho voi rentoutua. Petauspatja viimeistelee yksilöllisesti hyvän unesi koska se valitaan vartalosi muotojen mukaisesti. Jokainen vartalotyyppi tarvitsee eri tavoin tukevan ja myötäilevän petauspatjan. Kun petauspatjan pintapehmeys ja tuki ovat vartalosi mukaiset, lepäät yösi hyvin etkä herää jäsenet puutuneina.

Hyvä petauspatja jakaa kehoon kohdistuvan paineen laajalle alueelle mutta antaa myös vartalolle tukea, jolloin kehon asento pysyy fysiologisesti oikeanlaisena. Petauspatjan merkitys unen laatuun ja tukirangasta johtuviin kipuihin onkin erittäin merkityksellistä.

Erilliset sängyt ja patjat voi yhdistää koko vuoteen levyisellä petauspatjalla tai parivuoteeseen voi valita erillisen sijauspatjan kummallekin nukkujalle. Jos valintana on yhteinen petauspatja ja nukkujilla on  erilaiset vartalotyypit, on tärkeää varmistua sijauspatjan soveltuvuudesta molemmille. Hyvä valinta on kaikille vartalotyypeille sopiva, lämmön ja painon mukaan yksilöllisesti muotoutuvasta älypehmusteesta valmistettu sijauspatja. Familonin petauspatja valikoimasta löytyy kaikille vartalotyypeille soveltuvia vaihtoehtoja.

Familon Ergo Breathair petauspatja

Familon Ergo Breathair petauspatja eli sijauspatja on valmistettu innovatiivisella 3D spiraalikuiturakenteella, joka tekee petauspatjasta poikkeuksellisen hengittävän, kevyen ja kestävän. Napakka petauspatja tukee ergonomisesti eri painoisia ja muotoisia vartaloita, ja elastisuuden ansiosta siinä on erityisen helppo kääntyä. Hengittävä ja ilmava Breathair® pitää vuoteen lämpötilan ja kosteuden ihanteellisena. Familon Ergo Breathair petauspatja on kokonaan vesipestävä ja se sopii myös herkimmille. Allergiatunnus®

Familon Ergo Breathair petauspatjasta saatavissa koot  80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 160×200 cm ja 180×200 cm

Tutustu tuotteeseen.

Familon Ergo petauspatja

Familon Ergo petauspatja eli sijauspatja tarjoaa optimaalisen tuen. Painon mukaan mukautuva älypehmuste luo painottomuuden tunteen, sekä vähentää pintapaineesta aiheutuvaa yöllistä kääntyilyä ja puutuilua. Käännettävässä petauspatjassa on kaksoisrakenne: toisella puolella lämmön ja painon mukaan muotoutuva älypehmuste, sekä toisella puolella on muotoiltu, pehmeämmältä tuntuva erikoispehmuste. Familon Ergo petauspatja tukee hyvin eripainoisia, ja muotoisia vartaloita sekä ennaltaehkäisee rasitusta ja kiputiloja. Sopii myös erittäin hyvin selkävaivoista kärsiville. Päällisen pesu 60°C. Allergiatunnus®.

Familon Ergo petauspatjasta saatavissa koot  80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 160×200 cm ja 180×200 cm

Tutustu tuotteeseen.

Familon Ergo Smart petauspatja

Familon Ergo Smart petauspatja eli sijauspatja on valmistettu lämpöön ja painoon reagoivasta älypehmusteesta, jolloin se muotoutuu mukavasti vartalon mukaan. Upean painottomuuden tunteen antava Ergo Smart vähentää pintapainetta, puutumisen tunnetta ja yöllistä kääntyilyä. Petauspatja tukee hyvin eripainoisia ja muotoisia vartaloita, sekä sopii erinomaisesti myös selkävaivoista kärsiville. Päällisen pesu 60°C. Allergiatunnus®.

Familon Ergo Smart petauspatjasta saatavissa koot  80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 160×200 cm ja 180×200 cm

Tutustu tuotteeseen.

Familon Ultra petauspatja

Familon Ultra petauspatja eli sijauspatja kannattelee ja tukee hyvin kevyttä ja keskipainoista nukkujaa. Pehmusteena on pintapehmeää ja kimmoisaa, napakan tuen antavaa erikoispehmustetta. Petauspatjan muotoiltu, eli profiloitu puoli antaa pehmeämmän tuen ja sileä puoli napakamman tunteen. Myös herkille sopivalla Neljällä sivulla olevan vetoketjun ansiosta päällisen saa kokonaan kahtia, joka mahdollistaa päällisen pesun kahdessa osassa. Päällisen pesu 60ºC. Familon Ultra- petauspatjalla on Allergiatunnus®.

Familon Ultra petauspatjasta saatavissa koot  80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 160×200 cm ja 180×200 cm

Tutustu tuotteeseen.

https://www.familon.fi/fi/