VM Carpet Hattara pukeutui kahteen uuteen väriin

Syksy tuo aina mukanaan ihania uusia uutuuksia sisustukseen. Ja sehän sopii, onhan syksy täydellistä aikaa sisustamiselle ulkona vietetyn kesän jälkeen!  Syksyn uutuudet kielivät yleensä myös hyvin pitkälti syksyn trendivärejä, eikä tämäkään syksy ole tässä poikkeus!

VM Carpetin Hattara-matto pukeutui kahteen ihanaan uutuusväriin!

Supersuosittu Hattara-matto sai valikoimaansa kaksi uutta uutuusväriä tähän syksyyn: ruskea ja tummanvihreä. Kyseisten värejen perään oli paljon huudeltu, joten uutuusvärit varmasti saavat monen sisustajan suupielet ylöspäin!

Hattara-matot oli jo ennestään saatavilla monessa eri värissä: vihreänä, valkoisena, beigenä, rosana, sinisenä, harmaana ja tummanharmaana, ja nyt vielä uutuusväreissä ruskeana ja tummanvihreänä! Kokovalikoima on myös todella laaja, ja jos sopivaa kokoa ei valikoimasta löydy, voi Hattara-matot tilata omilla mitoilla räätälöitynä!

Tummanvihreä Hattara – syksyn trendiväri

Vihreä monessa muodossaan on laskeutunut trendikartalle todella vahvasti. Varsinkin tummanvihreä on popannut esiin tähän syksyyn, ja tähän huutoon vastaa myös toinen Hattara-maton uutuusväreistä! Tummanvihreä Hattara on helppo yhdistellä monien värien kanssa, ja esimerkiksi vaalean puun kanssa tummanvihreä Hattara näyttää todella hyvältä!

Todella toivottu Ruskea Hattara

On ihana päästä vastaamaan kysyntään, sillä ruskeaa Hattara-mattoa on viimeisten vuosien aikana kysytty puuttuneista väreistä ehdottomasti eniten. Ja nyt se on täällä – ja miten hyvältä se näyttää!

Ruskea sopii erinomaisesta Hattara-mattoon, ja se on ehdottomasti parhaimmillaan tiloissa, joissa valo pääsee taittamaan Hattara-maton pintaan. Ruskean sävy on melko tumma, mutta valon taittaessa siihen näyttää sävy huomattavasti vaaleammalta. Ruskea sävy sopii täydellisesti yhteen esimerkiksi muiden luonnonläheisten värejen kanssa.

Tutustu lisää Hattara-mattoihin tästä.