Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Karu Puutyö x Furmus.fi Woodenlines musta pyöreä ruokapöytä, eri kokoja

alk. 1890 

Ilmainen toimitus!

Karu Puutyö x Furmus.fi Woodenlines musta pyöreä ruokapöytä kauniilla rimoitetulla jalalla. Pöytä on tilattavissa ainoastaan Furmus.fi- verkkokaupasta!

Materiaali kannessa ja jalkojen rimoissa on laadukas koivu. Kannen vahvuus on 3 cm. Pöydän näyttävä koivurimoitettu jalka on kiinnitetty tukevalla vanerilla kanteen luoden uniikin ulkonäön. Pöydän Korkeus on 74 cm ja halkaisija kannessa oman makusi mukaan 120, 140 tai 160 cm. Kansi on käsitelty Colorian vesiohenteisella öljyvahalla, joka on hajuton, myrkytön ja hengittävä. Luonnonöljyä ja vahaa sisältä ohenne imeytyy hyvin puuhun muodostaen likaa ja vettähylkivän pinnan. Saatavilla myös koivun värisenä.

Tutustu myös muihin ruokapöytiin

Tuotteen valmistajana Karu Puutyö

 

Valmistettu SuomessaLue lisää
Poista

Toimitusaika 2-4 viikkoa. Ilmainen toimitus kotiovelle

alk. 159,49 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Koko

Ø120 cm, Ø140 cm, Ø160 cm

Mitat:

Kannen vahvuus on 3 cm. 
Korkeus on 74 cm
Halkaisija kannessa oman makusi mukaan 120, 140 tai 160cm kokoisena

Tekniset tiedot:

Materiaali kannessa ja jalkojen rimoissa on laadukas koivu. Jalka on kiinnitetty tukevalla vanerilla kanteen. Kansi on käsitelty Colorian vesiohenteisella öljyvahalla. Ohenne on hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote joka imeytyy hyvin puuhun muodostaen luonnollisen kauniin likaa ja vettähylkivän pinnan.

Puu elää aina,eläminen tapahtuu pöytälevyssä puunsyiden leveyssuunnassa.
Pyöreään massiivipuukanteen ei sovellu lasikansi, silloin ilmankosteus ei pääse ylä ja alapinnalle tasaisesti ja tuloksena voi olla kannen kaareutuminen.
Koneellinen ilmanvaihtokin edesauttaa silloin puun kuivumista useasti "liikaa" toiselta puolelta, eikä puu pääse saavuttamaan sille luontaista kosteutta enää niin puun kutistuminen on enemmän kuin mahdollista.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat