Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Special edition Lundia Hetki-rahi, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): special-edition-lundia-hetki-rahi-eri-vareja Osastot: , , ,

2295 

Ilmainen toimitus!

Special edition Lundia Hetki-rahi on saatavilla eri väreissä. Lundian 75-vuotis juhlavuoden kunniaksi suunniteltu klassikko, vadelmaisen vaaleanpunainen Hetki-sohva on herkku. Kangas on Special Edition-kangas ja sitä on saatavana vain juhlavuoden ajan. Hetki-rahia on saatavilla myös näillä upeilla limited edition kankailla. Suora taso mahdollistaa rahin käyttämisen myös pienenä sohvapöytänä. Kauniin verhoilukankaan juju on loimi- ja kudelankojen vuoropuhelussa. Elävä pinta syntyy vaaleanpunaisen pohjan ja tummien pilkkujen tanssista. Pilot-kangasta on saatavilla kolmessa herkullisessa sävyssä pinkkinä, sinisenä ja viininpunaisena. Ihana buklee-kangas yhdistää merinovillan pehmeyden ja intensiivisen värin. Tyylikäs kangas on luotu kutomalla yhdistelmällä tiukkoja ja löysä lankoja, jotka jättävät pieniä silmukoita ja ympyröitä tekstiilin pintaan. Pintarakenne ja värin vivahteet luovat hienostuneen ja eläväisen ilmeen kankaalle.

Kangas ei ole vesipestävä. Suosittelemme suojaamaan kankaan ennen käyttöönottoa. Täältä löydät kankaiden hoito-ohjeet sekä asennusohjeen. 

Rahin mitat: leveys 88 cm, syvyys 60 cm ja korkeus 42 cm. Rahi on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Rahi toimitetaan kokonaisena.

Suunnittelija: Petteri Häkkinen

Lundia

Valmistettu SuomessaLue lisää
Poista
alk. 193,24 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Runko

Mustaksi maalattu koivu, Kirkaslakattu koivu

Kangas

Pilot 582,  Pilot 622, Pilot 772

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?