Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lundia Hetki-rahi tammirunko, eri värejä

Tuotetunnus (SKU): lundia-hetki-rahi-tammirunko-eri-vareja Osastot: , , ,

alk. 1249 

Ilmainen toimitus!

Lundia Hetki-rahi tammirunko, eri värejä. Hetki-mallistoon kuuluu sohvan lisäksi myös Hetki-rahi. Tyylikästä rahia on saatavilla tammisella, kirkaslakatulla sekä mustaksi maalatulla koivurungolla. Suora taso mahdollistaa rahin käyttämisen myös pienenä sohvapöytänä.

Kangas ei ole vesipestävä. Suosittelemme suojaamaan kankaan ennen käyttöönottoa. Täältä löydät kankaiden hoito-ohjeet sekä asennusohjeen. 

Rahi on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Rahi toimitetaan kokonaisena.

Suunnittelija: Petteri Häkkinen

Lundia

Valmistettu SuomessaLue lisää
Poista
alk. 106,07 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Väri

Muru 464, Muru 470, Muru 475, Muru 477, Muru 482, Muru 484, Re-wool 448, Re-wool 648, Re-wool 658, Re-wool 758, Story 019, Story 102, Story 310

Mitat:

leveys 88 cm
syvyys 60 cm
korkeus 42 cm

Materiaalit:

Story-kangas: Kokonaan Euroopalaisesta kierrätetystä materiaalista luotu Story kuuluu Lauritzonin Greencare-mallistoon. Kestävä ja jämäkkä Story on GRS-sertifoitu ja vesipestävä. Kankaan värit on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa, ja kierrätetyn kuidun ansiosta värit ovat ainutlaatuisia ja moniulotteisia. 50.000 Martindale 75% recycled CO, 25% recycled PES.

Muru-kangas: Pehmeä villasekoitebuklee Muru on tyylikäs katseenvangitsija, sekä helppohoitoinen Easycare-kangas. Kudottu eläväinen pinta luo modernin ilmeen kankaaseen. Laaja värivalikoima ihastuttavia sävyjä on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa. Easycare-kankaat valmistetaan kestävistä ja sileistä kuiduista, joiden ansiosta kankaat ovat luonnostaan vesipestäviä ja helposti puhdistettavia. Oeko-Tex ja Reach-sertifioituihin Easycare-kankaisiin ei ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita ja siksi ne ovat turvallisia ja vastuullisia. 60.000 Martindale 59% PAN, 29% PES, 12% WO.

Re-wool-kangas: Re-wool kangas on valmistettu 45 % kierrätetystä villasta, ja se on rikas ja ympäristöystävällinen verhoilutekstiili. Tekstiili on osittain valmistettu käyttämällä uudelleen Kvadratin Iso-Britannian lankakehräysjätteitä. Kankaan on suunnitellut Margrethe Odgaard. Tummemman taustan värikkäitä ompeleita muistuttava Re-wool sisältää poikkeuksellisen syvän värin ja luo dynaamisen leikin tekstiilin pintaan. 100.000 Martindale 45% kierrätettyä villaa, 45% villaa, 10% nylonia.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?