Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
KAMPANJATUOTE

Karu Puutyö x Furmus.fi Woodenlines pyöreä sohvapöytä

Tuotetunnus (SKU): karu-puutyo-x-furmus-fi-woodenlines-pyorea-sohvapoyta Osastot: , , ,
Tarjous voimassa 29.5.2022 asti

719 (899 ) -20 %

Ilmainen toimitus!

ENNAKKOTILAUS KÄYNNISSÄ: Tilaa nyt uusi Karu Puutyö x Furmus.fi Woodenlines sohvapöytä –20 % alennuksella 29.5.2022 mennessä. Toimitukset alkavat 1.6.2022.

Karu Puutyö x Furmus.fi Woodenlines sohvapöytä on kaunis pyöreä koivuinen sohvapöytä, joka ottaa tilan kuin tilan haltuun upen rimoitetun jalkansa ansiosta. Pöytä on tilattavissa ainoastaan Furmus.fi- verkkokaupasta!

Sohvapöydän materiaalina on laadukas koivu. Colorian vesiohenteisella öljyvahalla käsitelty kansi on kulutusta kestävä. Luonnonöljyä ja vahaa sisältävä ohenne imeytyy hyvin puuhun muodostaen likaa ja vettähylkivän pinnan. Pöydän näyttävä koivurimoitettu jalka on kiinnitetty tukevalla vanerilla kanteen luoden uniikin ulkonäön.

Tutustu myös muihin sohvapöytiin

Tuotteen valmistajana Karu Puutyö

Lue lisää

Toimitusaika 2-3 viikkoa. Ilmainen kotiintoimitus

alk. 61,9 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Paino

20 kg

Materiaalit:

Materiaali kannessa ja jalkojen rimoissa on laadukas koivu. Jalka on kiinnitetty tukevalla vanerilla kanteen. Kansi on käsitelty Colorian vesiohenteisella öljyvahalla. Ohenne on hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote joka imeytyy hyvin puuhun muodostaen luonnollisen kauniin likaa ja vettähylkivän pinnan.

Puu elää aina,eläminen tapahtuu pöytälevyssä puunsyiden leveyssuunnassa.
Pyöreään massiivipuukanteen ei sovellu lasikansi, silloin ilmankosteus ei pääse ylä ja alapinnalle tasaisesti ja tuloksena voi olla kannen kaareutuminen.
Koneellinen ilmanvaihtokin edesauttaa silloin puun kuivumista useasti "liikaa" toiselta puolelta, eikä puu pääse saavuttamaan sille luontaista kosteutta enää niin puun kutistuminen on enemmän kuin mahdollista.

Tekniset tiedot:

Kansi on vahvuudeltaan 2 cm
Halkaisija 62 cm
Korkeus 45 cm

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat