Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Familon Smart Air-tyyny 50x34cm

Tuotetunnus (SKU): familon-smart-air-tyyny-50x34cm-2 Osastot: , , ,

139 

Ilmainen toimitus!

Familon Smart Air-tyyny 50x34cm tuo kaivattua tukea jokaöiseen käyttöön. Ergonomisesti muotoiltu tyyny on normaalikorkuinen ja tukee pään ja kaularangan luonnolliseen uniasentoon. Smart Air -tyyny on laadukas ja ergonominen tyyny, joka tukee erityisen hyvin päätä ja niskaa, sopii erityisen hyvin kyljellään nukkuvalle. Parhaimmista materiaaleista valmistettu tyyny on sekä hengittävä että hiostamaton ja tuntuu siten mukavan viileältä lämpiminäkin öinä. Smart Air-tyyny mukautuu nukkujan tarpeisiin, on helppohoitoinen sekä allergiaystävällinen ja sopii myös herkimmille. Tämä uutuustyyny vastaa aiempaa Familon Ergo Breathair -niskatyynyä.

Materiaalit: 

Päällinen: 72 % polyesteri, 28 % viskoosi.
Täyte: 3-kerroksinen Breathair® 3D-kuiturakenne.

Tuotetiedot:

Säädettävä Smart Air-tyyny koostuu kolmesta Breathair® 3D -spiraalikuitumateriaalia olevasta kerroksesta, joista ylin on muotoiltu tukemaan päätä ja niskaa. Poistamalla keskimmäisen kerroksen saat tyynystä matalamman. Valkoisen tyynyn päällinen on laadukasta joustoneulosta, sivussa on vetoketju tyynyn pesua varten. Familon Smart Air on uudenlainen tyyny, jonka pehmusteen kolmiulotteinen spiraalikuiturakenne tekee tyynystä poikkeuksellisen hengittävän ja elastisen. Hyvän tuen antava niskatyyny ei varastoi lämpöä ja se tuntuu ilmavan rakenteensa ansiosta normaalia tyynyä viileämmältä, mikä helpottaa kuumakallen ja helposti hikoilevan oloa.

Info:

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

 

Tutustu myös muihin tyynyihin.

Familon

Lue lisää

Alin 30 päivän hinta: 139 €

Toimitusaika 3-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus kotiovelle.

alk. 13,57 € /kk. Lue lisää

Hoito-ohjeet

Korkealaatuiset Familon-niskatyynyt ovat teknisten ominaisuuksien lisäksi helppohoitoisia, pehmeän joustoneulospäällisen pesu 60°C. Tyynyn sisuksen voi vesipestä tasolla suihkuttamalla.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat