Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Anno Paikka-villamatto, eri kokoja

Tuotetunnus (SKU): anno-paikka-villamatto Osastot: , , , ,

alk. 129 

Ilmainen toimitus!

Värjäämättömästä lampaanvillasta kudottu tasapintainen matto ruutukuosilla. Tämä helposti kodin moniin eri tiloihin sijoitettava matto on viimeistelty villapäärmeellä. Villa on antistaattinen ja luonnostaan likaa hylkivä materiaali, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi juuri matoissa. Villamatto ei myöskään kerää kosteutta, joten se tuntuu lämpimän miellyttävältä myös viileämmissä tiloissa. Lampaanvillan luontaisten sävyjen hyödyntäminen vähentää vedenkulutusta valmistuksessa.

Kaikki Anno-matot valmistetaan käsin, ja tämä tekee jokaisesta matosta yksilöllisen. Huomioithan, että käsinvalmistetuissa matoissa mitta saattaa hieman vaihdella. Huomioithan, että luonnonvalkoinen lampaanvilla ei ole koskaan ihan puhtaanvalkoinen, vaan se on aina jonkin verran kellertävä sävyltään. Villalla, kuten kaikilla luonnonkuiduilla, on oma ominaistuoksunsa, joka haihtuu nopeasti käytön myötä.

Tutustu myös muihin mattoihin.

Anno

Lue lisää
Poista

Toimitusaika 3-7 arkipäivää. Aina ilmainen toimitus.

alk. 12,74 € /kk. Lue lisää

Lisätiedot

Koko

170×240 cm, 200×300 cm, 80×200 cm

Väri

Luonnonvalkoinen/luonnonharmaa

Materiaali

100 % villa, loimi puuvillaa

Hoito-ohjeet:

Villamatto on helppohoitoinen ja useimmiten hoidoksi riittääkin pelkkä tuuletus ja imurointi. Villakuidun luontainen rasva hylkii kosteutta, jolloin myös tuoreet tahrat saa kevyesti pyyhkäistyä kostealla rätillä maton pinnalta. Huomioithan, että kaikista luonnonmateriaaleista valmistetuista matoista irtoaa aluksi nukkaa, mutta nukkaaminen vähenee ajan ja käytön myötä. Suosittelemme liukuesteen käyttöä maton alla. Mattojen puhdistuksessa emme suosittele käytettävän imurisuulakkeita, joissa on pyörivä harjaspää, emmekä robotti-imureita. Nämä saattavat vahingoittaa maton pintaa.

Kiinnostuitko? Kysy tästä tuotteesta

Kysy meiltä tästä tuotteesta, vastaamme mielellämme!

    Avaa chat
    Tarvitsetko apua?