Aare Visuals – ammattilainen käytössänne

Moikka!

Saimme etuoikeuden liittyä Furmuksen laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan. Olemme tästä yhteistyöstä enemmän kuin innoissamme! Ajattelimme hieman kertoa itsestämme, sekä palvelusta, jonka voit napata sivun oikeassa laidassa sijaitsevaan ostoskoriin. Olet ehkä jo huomannut, että Furmuksen kautta, voit tilata sisustussuunnittelua kotiisi, vapaa-ajan asuntoosi tai vaikka yrityksellesi. Palvelun takaa löytyy kaksi sisustusarkkitehtia; Titi Reijonen ja Iida Aalto.

Meiltä välillä kysytään, mihin sisustussuunnittelijaa oikein tarvitaan?

Eivätkö ihmiset osaa sisustaa itse?

Kirjoitimme viime viikolla yrityksemme Aaren Blogiin siitä, mitä yhteistä on vaatekaapilla ja sisustuksella. Oletko koskaan ajatellut, ettei ​vaatekaapissasi ole mitään päällepantavaa? Vaikka kotitaloutesi muut asujat väittäisivätkin​ toisin. Iida ja minä pidämme ​hyvin leikatuista, istuvista ja omaa visuaalista silmää miellyttävistä ​vaatteista. On ihanaa, kun asiantunteva myyjä osaa suositella juuri sitä oikeaa mekkoa ja ehkä jopa yllättää uudella sävyllä tai mallilla. Omalla kohdallani asiantunteva vaatemyyjä avaa kertatoisensa jälkeen silmäni uusille mahdollisuuksille, sillä myyjä tuntee valikoimansa.  Eikä v​aatetusalan ammattilainen takerru pinttyneisiin ajatuksiini omasta vartalostani.

Näen, että sisustussuunnittelussa on kyse samasta. Vaikka olemmekin oman kotimme tärkeimpiä ihmisiä, tunnemme sen nurkat, hyvät​ ja huonot​ puolet – saatamme samaan aikaan olla sokeita rakkaan pesämme tilaratkaisuille ja mahdollisuuksille. Siinä kohtaa ammattilainen voi olla kuin ​se asiantunteva vaatemyyjä, joka avaa uusia näkökulmia arkesi parantamiseen. Sisustussuunnittelija voi auttaa tuomaan kotiisi sinun mielenmaisemasi. Ammattilainen osaa suositella tilasi​ tarpeisiin sopivat materiaalit sekä​ tietää, mitä tilassa voi ja kannattaa tehdä. Suunnittelijan tehtävänä on tehdä kodista sinun​ näköisesi sekä ​s​äästää aikaasi tuotteiden, materiaalien, oikeiden sävyjen ja tilankäytön tutkimiselta ja etsimiseltä. Saat käteesi suunnitelman, joka on kuin hyvin laadittu ostoslista ja visuaalinen kartta samassa paketissa.

Sillä välin, kun suunnitelmaa luodaan, voit nauttia arjestasi ja ottaa rennosti.​

Suunnitelmia on eri kokoisia. Voimme auttaa valitsemaan kotiisi verhot, huonekalut tai luoda suunnitelman lattiasta kattoon jo rakennusvaiheessa. Suunnitelman laajuus riippuu tarpeistasi.

Mutta nyt, jatka toki ostoksiasi Furmuksen sivuilla. Jos kaipaat apua sohvan, valaisimen tai maton valinnassa  – klikkaa sisustus kohtaan ja saat meihin yhteyden.

 

 

​Tapaamisiin,​

​Titi Reijonen / Aare Visuals