Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tuolit

Tilaa tuolit kesäpihalle, terassille ja parvekkeelle helposti netistä Furmus.fi verkkokaupasta. Kaikki kesäkalusteet -30% toukokuun ajan ilmaisella toimituksella!

Kesällä viihdytään paljon ulkona ja ulkotilan kalusteisiin kannattaa panostaa, jotta lyhyestä kesästä saadaan kaikki ilo irti. Pienenkin tilan kalustamiseen löytyy paljon vaihtoehtoja pienistä parvekeryhmistä tuoleihin. Kauniit rottinkiset puutarhatuolit vangitsevat katseen tilassa kuin tilassa, sekä ulkona että sisätiloissa. Mukavalla, käytännöllisellä ja säänkestävällä puutarhapenkillä tuot lisää istumatilaa ulkotiloihin pihalle ja parvekkeelle, kuten myös vaikkapa kesämökin rantaan tai laiturille.

Pihasohvien ja ulkokalusteiden materiaaleissa on huomioitu säänkestävyys. Ne on valmistettu mm. sään kestävästä muovipunoksesta eli polyrottingista tai ruostesuojatusta alumiinista. Ne ovat pitkäikäisiä ja säilyvät hyväkuntoisina vuodesta toiseen. Helppohoitoinen materiaali vaatii hyvin vähän hoitoa, pyyhkiminen kostealla usein riittää. Ulkokalusteiden pehmusteet kannattaa suojata sateelta ja nostaa talven ajaksi sisätiloihin.

Kaikki kesäkalusteet toimitetaan ilmaiseksi ympäri Suomen. Meiltä voit saada myös korotonta maksuaikaa jopa 12 kuukautta 0 % korolla. Tutustu Klarnan joustavaan osamaksuun tästä.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Avaa chat