Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Sohvat ja lepotuolit

Tilaa sohvat ja lepotuolit kesäpihalle ja terassille helposti netistä Furmus.fi verkkokaupasta. Kaikki kesäkalusteet -30% toukokuun ajan ilmaisella toimituksella!

Kesällä viihdytään paljon ulkona ja ulkotilan kalusteisiin kannattaa panostaa, jotta lyhyestä kesästä saadaan kaikki ilo irti. Kalusta terassi ja piha upeilla pihakalusteilla – sohvilla ja lepotuoleilla. Kattava ulkosohvien ja lepotuolien valikoimamme antaa sinulle paljon vaihtoehtoja suunnitella, minkälainen sohvakokoonpano on parhain juuri sinun pihaasi, terasille tai parvekkeelle. Kaiken kokoisiin tiloihin löytyy vaihtoehto pihakaluste valikoimastamme. Mallistostamme löydät monipuolisen valikoiman eri kokoisia sohvia ja sohvaryhmiä, joilla luot kodikkaan ilmeen kesäterassille.

Pihasohvien ja ulkokalusteiden materiaaleissa on huomioitu säänkestävyys. Ne on valmistettu mm. sään kestävästä muovipunoksesta eli polyrottingista sekä ruostesuojatusta alumiinista. Ne ovat pitkäikäisiä ja säilyvät hyväkuntoisina vuodesta toiseen. Helppohoitoinen materiaali vaatii hyvin vähän hoitoa, pyyhkiminen kostealla usein riittää. Ulkokalusteiden pehmusteet kannattaa suojata sateelta ja nostaa talven ajaksi sisätiloihin.

Kaikki kesäkalusteet toimitetaan ilmaiseksi ympäri Suomen. Meiltä voit saada myös korotonta maksuaikaa jopa 12 kuukautta 0 % korolla. Tutustu Klarnan joustavaan osamaksuun tästä.

Näytetään kaikki 28 tulosta

Avaa chat