Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ruokailuryhmät ja pöydät

Tilaa ruokailuryhmät ja pöydät kesäpihalle ja terassille helposti netistä Furmus.fi verkkokaupasta. Kaikki kesäkalusteet -30% toukokuun ajan ilmaisella toimituksella!

Kesällä viihdytään paljon ulkona ja ulkotilan kalusteisiin kannattaa panostaa, jotta lyhyestä kesästä saadaan kaikki ilo irti. Aamukahvit ulkona, illanistujaiset ystävien tai perheen kesken, grillijuhlat isommalle porukalle? Kaikki nämä ja monet muut pienemmät ja isommat kesäjuhlat ja arkisemmatkin tapahtumat vaativat laadukkaan ja tyylikkään ruokailuryhmän, jotta puitteet olisivat täydelliset. Valitse ruokailuryhmä tarpeisiisi ja tilaan sopivaksi. Valikoimastamme löydät niin neljän ja kuuden hengen ruokailuryhmät kuin myös kokonaisuudet isommallekin porukalle.

Ruokailuryhmien ja ulkokalusteiden materiaaleissa on huomioitu säänkestävyys. Ne on valmistettu mm. sään kestävästä muovipunoksesta eli polyrottingista sekä ruostesuojatusta alumiinista. Ne ovat pitkäikäisiä ja säilyvät hyväkuntoisina vuodesta toiseen. Helppohoitoinen materiaali vaatii hyvin vähän hoitoa, pyyhkiminen kostealla usein riittää. Ulkokalusteiden pehmusteet kannattaa suojata sateelta ja nostaa talven ajaksi sisätiloihin.

Kaikki kesäkalusteet toimitetaan ilmaiseksi ympäri Suomen. Meiltä voit saada myös korotonta maksuaikaa jopa 12 kuukautta 0 % korolla. Tutustu Klarnan joustavaan osamaksuun tästä.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Avaa chat