Kevättä kotiin

Kevätauringon säteet lämmittävät jo toden teolla, olisiko nyt otollinen aika päivittää kevätuutta kotiisi? Aina ei tarvitse laittaa koko sisustusta uusiksi, jo pienillä lisäyksillä ja päivityksillä saat kivaa muutosta aikaan. Ihan vaikka pelkällä maton vaihtamisella saat uutta ilmettä kotiisi. Tuo väriä sisustukseesi raidallisella puuvillamatolla tai lisää harmoniaa ja rauhoittavaa tunnelmaa ihanan pehmeällä nukkamatolla.

Tutustu mattovalikoimaan
Tutustu mattovalikoimaan

Pieniä muutoksia saat myös päivittämällä apu- ja sivupöytiä. Näppärät pikkupöydät toimivat myös vaikka yöpöytinä. Tuo sisustukseen hauska väripilkku punaisella Solo pöydällä tai lisää luonnon materiaaleja esimerkiksi metallijalkaisella viilutetulla Verdahl lamppupöydällä.

Solo 2 -sohvapöytä, punainen/lv
Solo 2 sohvapöytä

Verdahl lamppupöytä
Verdahl lamppupöytä

Apupöydälle sijoitettu yksinkertaisen tyylikäs valaisin lisää persoonallisuutta ja rauhoittavaa tunnelmaa tiloihin. Bend pöytävalaisimen moderni muotoilu yhdistettynä saarni runkoon ja valkoiseen kupuun luovat harmoniaa. Tai pelkistetyn tyylikäs ja moderni Bristol pöytävalaisin kiiltävän kuparisella rungolla on tyylikäs yksityiskohta niin kodin parhaalla paikalla kuin yrityksesi toimistossa. Sopii hyvin moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen.

Bend pöytävalaisin
Bend pöytävalaisin

Bristo pöytävalaisin
Bristo pöytävalaisin

Inspiroidu kevätuutuuksista verkkokaupassamme.