Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

aGus – Made in Koijärvi

Saimme valikoimiimme suomalaisen aGusin huonekalut, jotka todella hivelevät suomalaisen sisustusintoilijan silmää muotoilullaan. Tutustu alta lisää aGusin tarinaan ja tuotteisiin!

Tarina alkoi jo pikkupoikana – haaveet toteutui vuonna 2020

aGusin on perustanut Aku Laakso vuonna 2020. Tarinaa on aloitettu kirjoittamaan kuitenkin jo paljon aikaisemmin. Kaikki alkoi jo pikkupoikana, tarkemmin Akun ollessa 9-vuotias. Jo tuolloin Akua kiinnosti puun työstäminen, ja ensimmäiset 9-vuotiaan huonekalut saivatkin nopeasti muotonsa. Intohimo puutöihin ei ole missään vaiheessa lakannut, nyt se on saanut vain suuremmat mittakaavat ja haaveet ovat käyneet toteen.

aGusin huonekaluissa näkyy selkeästi intohimo puuntyöstöä kohtaan. Jälki on äärimmäisen tarkkaa ja kaikki yksityiskohdat ovat täydellisesti viimeisteltyjä.

 

 

Kotimaista käsityötä raaka-aineista lähtien

Paljon kotimaisemmaksi huonekalu ei voi aGusin tuotteista mennä. aGusin huonekalut valmistetaan kauniissa maalaismaisemassa Koijärvellä. Tuotteiden raaka-aineena toimii massiivipuu, päämateriaalina suomalainen koivu, joka on peräisin lähimetsistä. Tavoitteena onkin, että puuntyöstäminen on alusta loppuun laadukasta ja metsän arvoja kunnioittavaa.

Designiltaan aGusin tuotteet ovat hyvin suomalaisten kotiin sopivia, skandinaavisia ja suoralinjaisia. aGusin tavoitteena on tuottaa koteihin kestäviä huonekaluja, jotka kestävät katseen yli muutuvien muotivirtausten.

Made in Koijärvi. Design by Aku.

Tutustu aGusin valikoimaan tästä.

Avaa chat
Tarvitsetko apua?