Furmus.fi

Suurista unelmista syntyy suuria tarinoita

Suurista unelmista syntyy suuria tarinoita. Yksi näistä tarinoista on nimeltään Furmus.fi.

Neljä nuorta perheenisää, joilla oli yhteinen unelma – tehdä työtä joka saa ihmisille hymyn huulille. Syntyi uuden ajan huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokauppa Furmus.fi.

Furmus.fi on marraskuussa 2017 avattu huonekaluihin, sisustustuotteisiin ja -palveluihin erikoistunut verkkokauppa. 

Furmuksen tarina sai alkunsa nuorten perheenisien unelmoidessa yhteisestä työpaikasta, jossa työnteko olisi hauskaa ja työn tulokset tekisivät ihmisiä onnelliseksi. Nämä isukit ovat hauskoja, rehellisiä, avoimia ja aitoja. Näistä ominaisuuksista he haluavat myös Furmus.fi olevan tunnettu. Myönnettäköön, että jossain määrin nämä isukit ovat myös hieman laiskoja ja mukavuudenhaluisia, mistä syntyikin halu tehdä  huonekalujen hankkimisesta todella helppoa ja vaivatonta myös Furmus.fi asiakkaille. 

Furmus.fi tarjoaa asiakkailleen mutkattoman tavan hankkia kotoa käsin laadukkaita huonekaluja, sisustustuotteita ja -palveluita kilpailukykyisin ja rehellisin hinnoin aina kotiin toimitettuna. Emme ole lähteneet mukaan alalla vallitsevaan jatkuvien alennusmyyntien hintasirkukseen. Toimintamme vahvana kulmakivenä on avoin, aktiivinen ja meidän näköisemme asiakasviestintä. Työn ei pidä olla haudanvakavaa emmekä halua asiakasviestintämmekään olevan:

Asiakas: “Millaista sohvaa suosittelisit nelihenkiselle lapsiperheelle? Myös anoppi vierailee luonamme aika ajoin, joten sohvaa käytettäisiin hetkittäin myös yösijana.”

Furmus.fi asiantuntija: “Jottei anoppi jäisi pidemmäksi aikaa, niin en itse panostaisi liikaa vuodemekanismiin. Vuodemekanismi ”syö” aina istuinmukavuutta ja vuodesohvat ovat yleensä kovanpuoleisia istua. Eli jos vuodekäyttö on vähäistä, kannattaa ottaa ilman mekanismia. Lapsiperheelle voisin kokemuksesta suositella sohvaan hieman korkeampia jalkoja. Legot yms. palikat mitkä eivät ole jalkapohjassa kiinni menevät sohvan alle ja korkeat jalat helpottavat siivousta.”

Uudistukset kotona luovat onnellisuutta ja koska Furmus.fi verkkokaupasta sisustusuutuuksien hankkiminen on helppoa, mahdollistaa Furmus.fi helpon tavan tehdä itsensä onnelliseksi. Kasvatamme valikoimaamme jatkuvasti uusilla laadukkailla tuotteilla. Haluamme erityisesti parantaa suomalaisten tuotteiden näkyvyyttä ja saatavuutta kaikkialla metsäisessä maassamme. 

Näistä lähtökohdista syntyi Furmus.fi verkkokauppa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *